ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI

Spoštovani starši, spoštovani učenci!

Na spodnjih povezavah vas čakata anketi o šolski prehrani. Prva je namenjena staršem, druga učencem. Anketa bo aktivna od nedelje, 8.5.2022 do četrtka, 9.6.2022.

Naprošamo vas, da si vzamete nekaj svojega časa in odgovorite na vprašanja.

Anketa za STARŠE: https://1ka.arnes.si/a/23156  

Anketa za UČENCE:  https://1ka.arnes.si/a/23617  

DVIG CENE KOSILA

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je šola dvignila ceno kosila, z dnem 1.3.2022, in sicer iz 2.68 eura na 2.86 eura, saj beležimo velik porast cen naših dobaviteljev.

UKINITEV ZAJTRKOV Z MESECEM OKTOBROM

Spoštovani.

Obveščamo vas, da bomo v mesecu oktobru, ukinili zajtrk. Število otrok, prijavljenih na zajtrk, je premajhno, za njegovo izvajanje. Hkrati vas tudi obveščamo, da lahko učenec odide v šolsko kuhinjo po sadje, jogurt, namaz ali kos kruha, v kolikor bi bil lačen, saj je vedno kakšen ”višek” na razpolago. Predhodno naj le obvesti učiteljico v razredu ali hodniku.

Že v naprej se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Spoštovani starši!

Pozorno si preberite pravila šolske prehrane, ki so objavljena v novi šolski publikaciji.

Prijava ali odjava na šolsko prehrano NI VEČ MOŽNA S KLICEM V ŠOLSKO KUHINJO. Odjavo ali prijavo lahko opravljate na e-asistentu ali na e-mail naslov vodje prehrane: anja.kotar@os-pivka.si

Ravno tako je novost pri razdeljevanju kosil. Zaradi zaščitnih ukrepov  je vzpostavljen urnik, otroci pa so dobili obeske, s katerimi se evidentirajo pri razdelilnem pultu.  Prosimo, da vzpodbujate svojega otroka, da ima obesek vedno s seboj, saj le tako lahko zagotavljamo nemoteno delitev.

V kolikor bo učenec pozabil obesek, ga bo dežurni učitelj uvrstil kot zadnjega v skupini, s katero prihaja, saj je potrebno prevzeto kosilo  ročno vnesti/zapisati in s tem se prekine tok razdeljevanja. Nikakor to ne pomeni, da otrok, če je prijavljen na kosilo,  kosila ne bo dobil.

Če učencu obesek, ki pa ni namenjen igranju,  razpade ali pa se pokvari, naj obvesti svojo razredničarko ali pa vi obvestite vodjo prehrane, da čim prej dobi novi obesek. Stari obesek naj učenec prinese razredničarki.

V primeru, da se obesek izgubi, bomo počakali nekaj dni, če se mogoče najde, sicer bo novi/nadomestni obesek plačljiv.

OPOZORILO!

Ugotavljamo, da imate starši težave s prijavami/odjavami prehrane v eAsistentu. V kolikor težave ne odpravite sami, se obrnite neposredno na eAsistent in sicer na e-mail naslov: starsi@easistent.com ali na telefonsko številko 01 777 33 99.

(Skupno 24.045 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost