Skoči na glavno vsebino

Danes, na zadnji šolski dan, smo na Osnovni šoli Pivka z veseljem obeležili zaključek šolskega leta ter se hkrati poklonili državnemu prazniku dnevu državnosti, ki ga praznujemo jutri, 25. junija.

Prireditev smo začeli z nagovorom ravnateljice in razdelitvijo priznanj ter jo nadaljevali s slavnostnim programom, ki so ga pripravili naši učenci pod vodstvom učiteljev. Na prireditvi smo obeležili tudi dan državnosti in se spomnili pomembnosti tega dne, ki nas združuje in opominja na vrednote, kot so svoboda, enotnost in neodvisnost.

Ob tej priložnosti bi se radi posebej zahvalili podjetju INCOM d.o.o. LEONE, ki je našim učencem in učiteljem polepšalo zadnji šolski dan z donacijo sladoleda. Njihova gesta je poskrbela za sladek zaključek dneva in nas vse skupaj osvežila ter razveselila. Iskrena hvala podjetju INCOM d.o.o. LEONE za njihovo velikodušnost in podporo naši šoli.

Zadnji šolski dan je vedno poseben, saj se učenci poslavljajo od šolskega leta in se veselijo poletnih počitnic. Današnja prireditev je bila čudovit zaključek uspešnega šolskega leta in prijeten začetek počitniških dni.

Vsem učencem želimo čudovite, sproščene in varne poletne počitnice. Učiteljem pa želimo zaslužen počitek in uživanje v poletju. Vidimo se spet septembra, pripravljeni na nove izzive in uspehe!

Vodstvo šole

(Skupno 157 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost