Skoči na glavno vsebino

Vsaka šolska zgodba je razpeta med september in junij. Devet septembrov, polnih obetajočih začetkov, devet junijev, polnih uspešnih in lepih zaključkov. A ta junij je bil za 54  devetošolcev  OŠ  Pivka še posebej slovesen.  V četrtek, 13. junija, so se namreč na  valeti  v  dvorani Skala  poslovili  od  osnovnošolskih klopi in  učiteljev,  ki  so  jih  vseh devet let  bogatili  z  znanjem, ki jim bo dobra popotnica za nadaljnje šolanje. 

V  programu,  ki  so  ga  učenke in učenci 9. a in 9. b razreda pripravili  z  razredničarkama, so obudili  spomine  na leta učenja in zorenja ter zabavne  dogodivščine, s  katerimi  so si včasih popestrili pouk.  V osrednjem delu prireditve  so ravnateljica  mag. Nadja Černetič, mentorici pevskega zbora in knjižničarka najzaslužnejšim  devetošolkam in devetošolcem podelili najžlahtnejša priznanja. Njihova številčnost priča, da  je generacija 2009 dokazala, da  pri vztrajnem delu in trudu uspeh ne more izostati.  

Našim devetošolcem ob zaključku osnovnošolskega šolanja iskreno čestitamo in želimo lepe počitnice ter veliko uspeha na novih poteh!

Ida Femc in Patricija Krebelj

Foto: Anika Udovič, Nadja Černetič in Ida Femc

(Skupno 298 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost